رایگانهای گرانقیمت!
بدون شک تمام علاقهمندان به بازی های موبایل با ویژگی خریدهای درون برنامه ای در بازی های رایگان این پلتفرم آشنا هستند. در اغلب موارد این خریدها قیمت مناسبی دارند، اما گاهی این قاعده و قانون به کلی تغییر میکند.
ه طور کلی خریدهای درون برنامهای به دو دسته تقسیم میشوند: ۱) خرید نسخه کامل یا پریمیوم. ۲) خرید آیتمها و ارزهای درون بازی. آیتمها و ارزها را میتوان بدون صرف هیچ هزینهای و با تلاش و کوششهای فراوان یا با استفاده از نسخههای هک شده، بدست آورد، اما استفاده رایگان از نسخههای کامل در اکثر مواقع غیرممکن است و تجربه بازی را به کابوسی برای گیمر تبدیل میکند. خریدهای درون برنامهای طیف وسیعی از قیمتها را در برمیگیرند، اما در مواردی هم قیمتی بیشتر از بازیهای کنسولی را به خود اختصاص میدهند. در ادامه با ۱۰ خرید درون برنامهای گرانقیمت آشنا میشویم.
اگر از علاقهمندان به انیمیشین سریالی Simpsons و سبک استراتژی مبتنی بر ساخت و ساز باشید، مطمئنا با بازی Simpsons: Tapped Out آشنا هستید. در این بازی که وظیفه بازسازی شهر اسپرینگفیلد را بر عهده گیمر قرار میدهد، به مانند نمونههای مشابه، لازم است که با احداث ساختمانهای مختلف کسب درآمد کرده و آیتمهایی بدست آورید و از این درآمد و آیتمها در جهت ساخت مکانهایی مانند میخانه مون و همبرگر فروشی کراستی استفاده کنید. اما برخی از ساختمانها تنها از طریق پیراشکی، خوراکی موردعلاقه «هومر» و ارز درون برنامهای که برای بالا بردن سرعت احداث ساختمانها نیز استفاده میشود، قابل خریداری هستند. برای جمعآوری پیراشکی میتوانید زمان نسبتا زیادی را به انجام بازی اختصاص دهید یا از کارتهای بانکی استفاده کنید. گرانترین ساختمان Simpsons: Tapped Out سالن بولینگ بارنی است که ساخت آن به میزان ۲۵۰ پیراشکی یا در حدود ۲۰ دلار هزینه در بر خواهد داشت.
My Little Pony: Friendship – شاهزاد سلستیا
بسیاری از کسانی که وقت خود را صرف بازیهای موبایل میکنند به دلیل سادگی و رهایی از پیچیدگیهای دیگر پلتفرمها به این نوع از بازیها علاقه دارند؛ کسانی که از زد و خوردها و تیراندازیهای مداوم خسته شدهاند. My Little Pony: Friendship یکی از این بازیهای ساده و سرگرمکننده است که با استفاده از عناصر مرتبط با سریال تلویزیونی، فضایی سرگرمکننده و لذتبخش را پدید میآورد. اما اجازه ندهید این سادگی شما را گول بزند. یکی از بخشهای اصلی این بازی مبتنی بر سبک مدیریت دنیا، خرید شخصیتهای بیشتر با استفاده از سکههای جمعآوری شده از ساختمانهای مختلف است. اما برخی از این شخصیتها تنها با صرف تعدادی الماس قابل خریداری هستند. برای دریافت الماس دو راه پیش روی شما، خرید درون برنامهای و بالا بردن سطح. گرانقیمتترین این نوع از شخصیتها، «پرنسس سلستیا» است که قیمتی برابر با ۵۰۰ الماس (در حدود ۴۴ دلار) دارد.
Real Racing 3 – کوئنیگزگ آگرا آر
سری محبوب، مشهور و غنی از لحاظ جلوههای بصری و گیمپلی Real Racing، محصول مشترک استودیوی فایرمانکی و الکترونیک آرتز، تا پیش از عرضه نسخه سوم در سال ۲۰۱۳ به صورت رایگان قابل تجربه نبود. اما Real Racing 3 این رویکرد را تغییر داد و خریدهای درون برنامهای جایگزین خرید بازی شد. هدف این بازی را میتوان به چهار بخش کسب درآمد، خرید ماشین، ارتقای ماشین و آزاد کردن پیستهای مختلف تقسیم کرد. اما اگر به اندازه کافی در سبک ریسینگ مهارت ندارید و قصد دارید بدون دردسر در بازی پیشرفت کنید، به سمت خریدهای درون برنامهای جذب خواهید شد. با پیشرفت در بازی و پیروزی در مسابقات مختلف ارز درون برنامهای از جمله سکه طلا دریافت خواهید کرد، که میتوانید از این سکهها در جهت خرید ماشینهای متعدد و متنوع بازی استفاده کنید. اما خرید برخی ماشینها بدون استفاده از خریدهای درون برنامهای عملا غیرممکن خواهد بود. گران قیمتترین ماشین این بازی Koenigsegg Agera R است که برای خرید آن باید مبلغ ۱۰۰ دلار یا ۷۰ پوند هزینه کنید. شاید این رقم در مقابل قیمت ۲ میلیون دلاری مدل واقعی این ماشین ناچیز باشد، اما بدون شک برای یک آیتم درون بازی بیش از اندازه بالا است.
Star Trek Timelines – بسته ارز درون برنامهای دیلیتیوم
طرفداران و علاقهمندان به سری استار ترک یا پیشتازان فضا همواره به خرید محصولات عجیب و غریب و بعضا گرانقیمت این مجموعه شهرت دارند. بر همین اساس بهرهگیری از ویژگی خرید درون برنامهای در بازی موبایل Star Trek Timeline چندان دور از انتظار نیست. اگر قصد دارید بدون هیچ دردسری و به سادگی بسته نبستا بزرگی از دیلیتیوم، ارز درون بازی Star Trek Timeline را بدست آورید، تنها کافی است در حدود ۸۰ پوند (بیش از ۱۰۰ دلار) ناقابل هزینه کنید. شاید این عدد برای علاقهمندان و شیفتگان ماجراجوییهای پیشتازان فضا رقمی ناقابل و ناچیز باشد، اما برای بسیاری از گیمرها صرف هزینهای در حدود دو برابر یک بازی رایانههای شخصی و کنسول برای ارز درون برنامهای یک بازی موبایل امری منطقی به نظر نمیرسد.
RollerCoaster Tycoon 4 Mobile
در سال ۱۹۹۹ اولین نسخه از سری مبتنی بر ساخت و ساز و با محوریت مدیریت و احداث شهربازی RollerCoaster Tycoon بر روی پلتفرم ویندوز عرضه شد. این سری که پیشبینی میشود امسال پنجمین نسخه آن تحت عنوان RollerCoaster Tycoon World منتشر شود، همواره با استقبال و نظر مثبت منتقدین روبهرو شده است. اما RollerCoaster Tycoon 4 Mobile که بر روی پلتفرمهای اندروید و iOS در سال ۲۰۱۴ منتشر شد، از این قاعده مستثنی است. چهارمین بازی سری RollerCoaster Tycoon که بدون حضور کریس ساویر، خالق این مجموعه ساخته شده بود و به مانند دو نسخه اول سری از دوربین ایزومتریک بهره میبرد، نتوانست آنطور که انتظار میرفت روی خوش مخاطبین را شاهد باشد. علاقهمندان که یک دهه را به انتظار خلق شهربازی موردعلاقهشان گذرانده بودند، به دلیل خریدهای درون برنامهای متعدد، تایمرهای طولانی و خستهکننده و حذف برخی از ویژگیهای لذتبخش بازیهای قبلی RollerCoaster Tycoon از تجربه این بازی منصرف شدند. کمپانی آتاری برای جبران خسارتها و جلب رضایت مخاطبین، بازی RollerCoaster Tycoon 3 را بر روی پلتفرم iOS با ویژگیهایی از جمله حالت آموزشی، ۱۸ سناریو برای بخش داستانی و حالت بیپایان با قیمت ۴/۹۹ دلار و بینیاز از خرید درون برنامهای عرضه کرد.
Deer Hunter Reloaded – اسلحه 50SpecOp
یکی از جذابیتهای صنعت بازیهای ویدیویی خلق فضای لازم برای تجربه اعمالی است که امکان انجام آنها در زندگی واقعی وجود ندارد. شکار در طبیعت یکی از این اعمال است که امکان تجربه شخصی آن نزدیک به صفر است. بازیهای متعددی در این سبک و فضا طراحی و ساخته شده